Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Autostole

Det er vigtigt at vælge den rigtige autostol, men det kan være forvirrende at finde den rigtige. Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med det.

Sådan vælger du den rigtige autostol

TRIN 1
Hvilken autostol passer til mit barn?

Overvej: højde, vægt og alder
Vælg mellem baby, tumling eller barn

TRIN 2
Er det sæde, jeg valgte, kompatibelt med min bil?

Tjek vores bilsædepasningstjek

TRIN 3
Har jeg installeret autostolen korrekt?

Se vores installationsvideoer på Cosatto YouTube-kanal.

TRIN 4
Har jeg placeret mit barn korrekt i sædet?

Se vores videoer om montering, remhøjde mv.

Hvor længe skal dit barn sidde i en autostol?

Ifølge loven skal et barn op til 135 cm højt eller 12 år sidde i en godkendt barnestol. Derfor har vi pladser til alle udviklingsniveauer. Den autostol, du vælger, skal passe til dit barns størrelse, vægt eller alder og til det køretøj, det skal bruges i.


Hvad betyder R129 i-Size ?

i-Size er en typegodkendelseskategori af sæder i R129, der beskriver sæder, der er kompatible med i-Size positioner i køretøjer. Der vil være nogle R129 autostole, der ikke er i-Size , men som stadig vil have mange af fordelene ved den nye forordning.


Tjek etiketten

En R44 godkendt autostol har et mærke med stort E" i en cirkel og ECE R44". En R129 autostol har en orange etiket med et stort "E" i en cirkel og erklæringen "Regulation No. 129/XX", hvor XX angiver rækken af ​​ændringer.Installationsmetoder

Industrielle godkendelser/regulativer

Kilde: www.bpa.org


I EU skal børn bruge en autostol, der overholder FN-reglerne Nr. 44 (R44) eller i henhold til FN-regler Nr. 129 (R129) er tilladt. Andre autostole er ikke tilladt, selvom de har andre godkendelser. I tilfælde af R44 må kun sæder, der er godkendt i henhold til tredje og fjerde serie ændringsforslag, anvendes. Disse er mærket henholdsvis R44.03 og R44.04.

R44 AUTOSÆDER vælges udelukkende ud fra barnets vægt. Der er fem foruddefinerede vægtgrupper (Gruppe 0, 0+, 1, 2 og 3), som hvert sæde skal være godkendt til. Der kan vælges mere end én type autostol i hver vægtgruppe. Derudover kan hvert sæde rumme mere end én gruppe.

R129 BILSÆDER vælges ud fra barnets højde (der er også en øvre vægtgrænse for ISOFIX-sæder). Der er ingen foruddefinerede grupper: autostolsproducenten kan godkende sædet til ethvert højdeområde. Højdeintervallet bestemmer dog typen af ​​autostol (og måden barnet skal sikres i det).

Montering af sædet i din bil

Sørg for, at din autostol er installeret korrekt med vores nyttige videoer. Du kan finde instruktioner til hver autostol, vi tilbyder, på vores YouTube-kanal.
Du kan også finde betjeningsvejledningen i hjælpeafsnittet, hvis du har forlagt din
har.

Bilsæde pasform checker

Vi har denne praktiske
Tjekliste oprettet, så du kan se, hvilke Cosatto autostole der passer i din
Passe bil. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige autostol til dit og dit køretøj
Barn, fordi en dårligtsiddende autostol vil kompromittere sædets sikkerhed
kan påvirke. Det handler om pasformen.

Vores garanti

Hvis du køber en autostol, skal du
du tænker også over, hvad der sker bagefter. Ikke alle virksomheder tilbyder en
sådan service som vi gør. Denne er stor. Vi sørger for forsendelsen,
reparere det og sende det tilbage inden for et par arbejdsdage.

Du kan bare læne dig tilbage. Cosatto Cuddle er vores løfte om
fremragende beskyttelse, rådgivning, ro i sindet og revolutionerende service.

Vi takker...

Rådene i denne guide kommer fra vores Rachael - Cosatto
Kundeforhold

Raffertys manager og mor. Hvad hun ikke ved om autostole
kunne tælles på én hånd. Hun er her for at give dig nogle
vigtige oplysninger, der hjælper dig med at stoppe panikken i autostole.

Yderligere information

Udvidet bagudvendt - forlænget reboarder

Avancerede bagudvendte sæder har vist sig at være mere sikre for yngre børn i en ulykke. Derfor har vi udviklet vores ERF-kollektion til at beskytte børn op til 18 kg (ca. 4 år) og give dem fremragende værdi for pengene og sikkerhed.

Nem adgang og rotation

Disse sæder kan drejes til siden med et enkelt tryk på aftrækkeren, hvilket gør dem let tilgængelige fra en bildør. Du behøver ikke at forvride dig selv, når du løfter din baby ud eller vil tage selen på, og du kan blot låse den i den ønskede position.

Læne sig tilbage

En lænefunktion er ideel, hvis barnet sover i bilen. Med enhånds tilbagelænefunktionen kan barnet nemt læne sig tilbage i autostolen. Cosatto tilbyder autostole, der kan lænes tilbage fra fødslen til 12 års alderen. Tjek vores sammenligningstabel for at se, hvilken autostol der har en tilbagelænet funktion.

5 point plus

Forskning viser, at mere end 70 % af børn bryder fri fra deres bilsele og risikerer alvorlig skade. Dette er uacceptabelt. Cosatto udviklede løsningen. Det helt nye Cosatto Anti-Escape System er udviklet i samarbejde med producenterne af det prisvindende originale "5 Point Plus" bæltesystem. I test var 9 ud af 10 børn ude af stand til at frigøre sig fra deres Cosatto Anti-Escape System. Det er et resultat.