Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Mød familien

Dette er det. Det store øjeblik. At stifte familie. Starter din historie. Mere end bare en klapvogn, din Cosatto er en afspejling af dig og dine. Det er en af ​​familien.

Så udtryk dig. Riv uniformen af. Slip din indre enhjørning, ræv, rummand, fe løs...gå vild.

Vær mere Cosatto . Vær mere du.

Shop dine yndlingsdesigns

Ryd op i vores gade

Mød Wrights fra Leeds. De er meget en Cosatto -familie. Mor Liena forklarer: ”Det er en måde for os at udtrykke vores egen individualitet. Livet er ikke en øvelse, jeg vil bare have det sjovt med børnene så meget som muligt. Cosatto giver os mulighed for at gøre det..."

"Når vi leger med udklædningsæsken, opdager vi aspekter af os selv, vi ikke vidste eksisterede. Det er det samme for dig at vælge dit foretrukne Cosatto design. Det handler om at give familier værktøjer til at vise deres autentiske indre."

Vicky Morley, Cosatto kreativ og marketingdirektør.

Nial elsker mister fox

"Dette design har flotte landfarver. Vi er en udendørs masse. Ude at gå med hunden ser vi ræve i skyggen med deres unger. Jeg elskede 'Ræv i sokker' som barn. Jeg elsker deres mystiske natlige natur."

Willow elsker kanin-kammerat

"Jeg har en kaninbamse, der hedder Bobby. Mit værelse er pink Jeg elsker pink. Når vi går i bilen, kan jeg godt lide, at den er i en smuk stol, den er blød, sød og luftig. Kaniner går sådan her...(rykker i næsen, latteranfald.)"

5 grunde til at elske Cosatto

Lær mere om COSATTO

#BEMORECOSATTO

Vis os din Cosatto . Der er en smule Cosatto , der venter på at bryde ud af alle. Udtryk dig selv. Lige her. Lige nu. Vis os dit mest Cosatto look. Del dit mest Cosatto øjeblik.

Følg os på Instagram