Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Samarbejde

Vi genkender mærker og designs, der passer til os som beslægtede ånder, når vi ser dem – som om de var skabt til hinanden. Drag fordel af det bedste fra begge verdener med vores samarbejdskollektioner.

Paloma Faith x Cosatto

På Prowl Collection

På grund af stor efterspørgsel er den ikoniske Tiger, der var så populær i klapvognens første limited edition, tilbage. Han strejfer rundt, styrker sine forældre og repræsenterer en kampånd. "On the Prowl"-designet kommer direkte fra en boheme-catwalk og hylder naturen, glamour og Palomas kærlighed til dyr. Videre til den brølende revolution!

Køb nu

Paloma Faith x Cosatto

Hør os Roar samling

Med 'Hear us Roar'-designet kombinerer Paloma gyldne accenter, slående røde blikfang og netop det bestemte "Grrr" med et klassisk catwalk-print. Fra rock 'n' roll prinsesser til Hollywood divaer, leopard er det ultimative signaturprint, der bliver brugt gang på gang. Så rock det ultimative blikfang! Vær en vild killing!

Køb nu

RAC fra Cosatto

"Sikkerhed på vores veje har altid været et vigtigt emne for os. Det er derfor, vi er gået sammen med RAC for at udvikle en banebrydende autostol, der indeholder de seneste sikkerhedsinnovationer." – R.A.C

Køb nu