Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Køb hos Cosatto

Vi kræver din betaling for varens pris og levering, før ordren er fuldt accepteret. Så snart vi har modtaget betaling, sender vi dine varer hurtigst muligt. Du vil også modtage en e-mail, der bekræfter din ordre.

Nogle gange kan vi ikke acceptere en ordre

Bemærk venligst, at fuldførelse af betalingsprocessen online ikke udgør accept af dit køb af produkter eller tjenester af os. Vi giver dig besked via e-mail så hurtigt som muligt for at bekræfte, at vi har modtaget og behandler din ordre. Vi accepterer ikke din ordre, før vi modtager betaling fra dig og sender produktet/produkterne eller begynder at levere de tjenester, du har bestilt. Før afsendelse af produktet/produkterne, har Cosatto ret til at afvise enhver ordre uanset årsag, herunder juridiske og regulatoriske årsager.

Vend tilbage

Har du ændret mening?

Hvis du ombestemmer dig inden for 30 dage efter at have modtaget dit produkt, tilbyder vi gratis retur på alle ubrugte varer. Du skal blot pakke dit produkt i den originale emballage, kontakt os på e-mail på info@cosattodach.de med dit ordrenummer, og vi sender dig en gratis returlabel på e-mail.

Print din returlabel ud, sæt den på pakken og aflever den på dit nærmeste posthus.

Her modtager du en kvittering for fragt, som du skal opbevare, indtil din returnering er behandlet af os. Du finder et sporingsnummer på forsendelseskvitteringen, så du kan spore din returnering på vej tilbage til vores lager.

Din returnering tager normalt 2-3 arbejdsdage at nå vores lager og vil blive behandlet umiddelbart efter modtagelsen. Så snart vi modtager din retur, tjekker vi om den stadig er i ny stand og kan sælges videre og behandler den med det samme. Bemærk venligst, at alle refusioner kan tage 5-7 hverdage fra den dato, vi modtager dem.

Dine rettigheder

Ingen af ​​ovenstående påvirker dine juridiske rettigheder som forbruger. Dette er en kort, enkel forklaring på, hvad vi kan gøre for dig, når du køber dit Cosatto produkt.

Gældende lov

Kontrakten mellem os vil være underlagt og fortolket i overensstemmelse med engelsk lov, og de engelske domstole vil have jurisdiktion til at bilægge enhver tvist mellem os

4 års garanti

Vores fire-årige garanti gælder kun for produkter med 4-års garanti-logo og den medfølgende fire-års garantibrochure.

Registrering med forkerte oplysninger vil annullere din garanti. Cosatto forbeholder sig retten til at afvise enhver garanti, hvis vores generelle vilkår og betingelser ikke er opfyldt.

Når du køber Wow XL produkter, får du 10 års garanti.

Garantien er tilgængelig for produkter af mærket Cosatto .

Garantien kan kun kræves af de oprindelige købere, som udfylder garantiregistreringsformularen med serienummeret og købsoplysningerne hos en autoriseret Cosatto forhandler inden for 28 dage efter købet. Garantien kan ikke overdrages.

Garantien gælder kun for produktet og dækker ikke eventuelle følgeskader - fx tidstab eller andet.

Garantien gælder ikke for produkter, der er udstillet eller købt brugt.

Cosatto vil erstatte like med like. Vi forbeholder os dog retten til at afbryde et design, farve, stof, tilbehør eller model, hvis vi finder det passende. Under disse omstændigheder vil forbrugeren modtage et tilsvarende produkt, forudsat at reklamationen fremsættes inden for garantiperioden.

Garantien gælder kun for produkter, der er købt i Tyskland og stadig er i Tyskland.

Garantien dækker ikke skader forårsaget af faktorer uden for producentens kontrol, herunder:

- Manglende overholdelse af Cosatto brugermanual og vedligeholdelsesinstruktioner

- normal slitage

- forkert brug og/eller rengøring

- utilsigtet og/eller forsætlig skade - dvs. misbrug fra kundens side i forhold til den vedlagte betjeningsvejledning

- forkert opbevaring

- Ændring, ændring, redesign af produktet

I tilfælde af mangler - skal du informere Cosatto senest 1 uge efter, at du har opdaget en mangel.

Garantien gælder kun materiale- og fabrikationsfejl ved normal husholdningsbrug. Den dækker ikke dele, der er udsat for normal slitage: skumhåndtag, gummielementer på hjul, slitage af stoffer.

Hvis produktet viser sig at være defekt som defineret ovenfor, vil Cosatto efter eget skøn reparere produktet eller give dig nye varer og dele som erstatning. Dette er Cosatto eneste forpligtelse.

Ethvert reparationsarbejde må kun udføres af en part, der tidligere er godkendt af Cosatto .

Hvis der fremsættes et krav under denne garanti, og defekten ikke skyldes defekter i materialer eller udførelse, forbeholder Cosatto sig retten til at opkræve kunden for serviceingeniørens tid eller leverede reservedele.

Garantien er gyldig ved afslutning af registreringsprocessen.

Garantiperiode

Garantien er gældende i 4 år fra købsdatoen. Købere af Wow XL produkter får 10 års garanti

Klager kan indledes via Hjælp-sektionen på hjemmesiden eller ved at kontakte vores kundeserviceteam.

Bemærk venligst - vedhæftning af digitale billeder vil resultere i en hurtigere løsning på dine problemer.

Fortrolighedspolitik.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt. Men nogle gange støder vi på nogen, som vi tror, ​​du rigtig gerne vil høre fra, og så kan vi give dem dine detaljer. Lyt til, hvad de har at sige eller tilbyde. du kan til enhver tid afmelde dig - eller du kan fortælle os det på forhånd, så deler vi aldrig dine data.

Vi kontakter dig kun, hvis du accepterer eller har vist en intention om at købe. Vi overvåger besøgende på vores hjemmeside og kan bruge disse data til at forbedre din oplevelse med personligt indhold, kampagner og kampagner, både på hjemmesiden og gennem udløste e-mails og direct mail.

Hvis du ændrer mening om at blive kontaktet, efter du har aftalt, skal du blot kontakte os, så stopper vi med at kontakte dig. Vi har en åben og ærlig tilgang her hos Cosatto . Så hvis du gerne vil vide, hvilke oplysninger vi har gemt om dig, skal du blot skrive en mail til os.

Enhver person, der tilgår, gennemser eller på anden måde bruger vores hjemmeside, enten manuelt eller gennem en automatiseret enhed eller et program, betragtes som en "bruger". Alle brugere er bundet af vilkårene i denne fortrolighedspolitik. Brugere giver samtykke til indsamling, brug og videregivelse af personligt identificerbare brugeroplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne fortrolighedspolitik.

 1. Hvilke data indsamler vi?

Nogle data indsamles automatisk af vores hjemmeside (se vores afsnit om cookies for flere detaljer), andre data indsamles kun, hvis du frivilligt indsender dem og accepterer, at vi må bruge dem til de formål, der er angivet i afsnit 2, f.eks. B. når du opretter en konto eller foretager et køb. Afhængigt af hvordan du bruger vores hjemmeside, kan vi indsamle nogle eller alle af følgende oplysninger:

Efternavn;

Kontaktoplysninger såsom e-mailadresser og telefonnumre;

Fakturerings- og postadresse;

Demografiske oplysninger såsom postnummer, præferencer og interesser;

Økonomiske oplysninger som f.eks B. transaktionshistorikken;

IP-adresse (samlet automatisk);

Webbrowsertype og -version (samlet automatisk);

Operativsystem (detekteres automatisk);

En liste over URL'er, der starter med en referenceside, din aktivitet på vores websted og den side, du går til (samlet automatisk);

Livsstil og andre oplysninger indsamlet under registrering eller gennem undersøgelser.

Hvis du vælger at give os personlige oplysninger, vil de blive brugt til de tilsigtede formål, der er angivet på tidspunktet for indsamlingen og underlagt dine angivne præferencer.

Når du har foretaget et køb, kan vi e-maile dig relevante tilbud, information og/eller nyheder, som vi tror, ​​du kan være interesseret i. Hvis du ikke længere ønsker at høre fra os, skal du blot afmelde dig via en af ​​vores e-mails eller kontakte os, så afmelder vi dig.

Ikke-personlige oplysninger.

Vi kan også indsamle ikke-personlige oplysninger om dit besøg på vores websteder baseret på dine browsingaktiviteter. Disse oplysninger kan f.eks. B. inkludere de sider, du besøger, og de produkter og tjenester, du ser eller bestiller.

Dette hjælper os til bedre at administrere og udvikle vores hjemmeside for at give dig en mere behagelig, personlig service og oplevelse i fremtiden, og det hjælper os med at udvikle og levere bedre produkter og services, der er skræddersyet til dine individuelle interesser og behov.

Fra tid til anden, hvis du har givet samtykke i overensstemmelse hermed, kan vi også gemme og bruge dine oplysninger til at kontakte dig med henblik på markedsundersøgelser, markedsføring, information og kundeservice. Vi kan kontakte dig via e-mail, telefon, post eller sociale medier, som du angiver.

 1. Hvordan bruger vi data?

Alle personoplysninger opbevares sikkert i overensstemmelse med EU's generelle databeskyttelsesforordning (Forordning (EU) 2016/679) (GDPR). For flere detaljer om sikkerhed, se afsnit 8 nedenfor.

Vi bruger dine data til at tilbyde dig de bedst mulige produkter og tjenester. Dette omfatter:

Tilvejebringelse og administration af din konto;

Give og administrere din adgang til vores hjemmeside;

Tilpas og skræddersy din oplevelse på vores hjemmeside;

Forsyne dig med vores produkter og tjenester;

Tilpas og tilpasse vores produkter og tjenester til dig;

Besvare dine beskeder;

Forsyne dig med e-mail nyhedsbreve og tilbud (du kan til enhver tid afmelde dig);

Analysere din brug af vores hjemmeside [og indsamle feedback] for løbende at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse;

Bekræftelse af din identitet, når det er nødvendigt (f.eks. kan du miste din adgangskode eller sikkerhedsoplysninger, og vi skal muligvis bede dig om andre "identificerbare" oplysninger for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang).

I nogle tilfælde kan indsamling af data være et juridisk eller kontraktligt krav, og vi vil være begrænset i de produkter og tjenester, vi kan tilbyde dig, hvis du ikke accepterer, at vi kan bruge disse data.

Med din tilladelse og/eller hvor det er tilladt ved lov, kan vi også bruge dine oplysninger til markedsføringsformål, hvilket kan omfatte kontakt til dig via e-mail og post med information, nyheder og tilbud om vores produkter og tjenester.

Hvis du foretager et køb, forbeholder vi os retten til at kontakte dig via e-mail med henblik på markedsføring og/eller produktrelaterede oplysninger, der er relevante for dit køb.

Vi vil dog ikke sende dig uopfordret markedsføring eller spam og vil tage alle rimelige skridt for at sikre, at vi fuldt ud beskytter dine rettigheder og opfylder vores forpligtelser i henhold til GDPR og databeskyttelse og elektronisk kommunikation (EF-direktivet) 2003 i overensstemmelse med 2004, 2011 og 2015 versioner.

I overensstemmelse med GDPR vil vi sikre, at dine personoplysninger behandles lovligt, retfærdigt og gennemsigtigt, uden at det påvirker dine rettigheder. Vi behandler kun dine personoplysninger, hvis mindst et af følgende grundlag er gældende:

Du har givet dit samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger til et eller flere specifikke formål;

behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en kontrakt;

behandlingen er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt;

behandlingen er nødvendig for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser;

behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller under udøvelse af offentlig myndighed, der er tillagt den dataansvarlige og eller

behandlingen er nødvendig for at beskytte vores eller en tredjeparts legitime interesser, medmindre den registreredes grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af personoplysninger, tilsidesætter dette, især hvis den registrerede er et barn.

 1. Hvordan og hvor opbevarer vi data?

Vi opbevarer kun dine data så længe vi har brug for at bruge dem som beskrevet i afsnit 2 ovenfor og/eller så længe vi har din tilladelse til at opbevare dem. Dine data vil blive slettet, når vi ikke længere har brug for dem.

Dine data vil kun blive opbevaret inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") (EØS består af alle EU-medlemslande plus Norge, Island og Liechtenstein).

Nogle eller alle dine data kan blive lagret eller overført uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") (EØS består af alle EU-medlemsstater plus Norge, Island og Liechtenstein).

Ved at bruge vores hjemmeside og indsende oplysninger til os, vil du blive anset for at acceptere og acceptere dette. Hvis vi gemmer eller overfører data uden for EØS, vil vi tage alle rimelige skridt for at sikre, at dine data behandles på samme sikre og sikre måde, som det ville være inden for EØS og i overensstemmelse med GDPR. Sådanne trin kan omfatte, men er ikke begrænset til, brugen af ​​juridisk bindende kontraktvilkår mellem os og tredjeparter, vi engagerer, og brugen af ​​EU-godkendte modelkontraktlige aftaler.

For at beskytte dine data har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, der indsamles via vores hjemmeside.

Uanset hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi træffer, er det vigtigt at huske, at transmission af information over internettet muligvis ikke er fuldstændig sikker, og du rådes til at tage passende forholdsregler, når du overfører oplysninger over internettet, via e-mail -E-mail eller transmitteret til os pr. andre elektroniske midler.

 1. Deler vi data?

Vi kan indgå kontrakter med tredjeparter om at levere produkter og tjenester til dig på vores vegne. Dette kan omfatte betalingsbehandling, levering af varer, søgemaskinefaciliteter, annoncering og markedsføring. I nogle tilfælde kan tredjeparter anmode om adgang til nogle eller alle dine oplysninger. Hvis nogle af dine data er nødvendige til et sådant formål, vil vi tage alle rimelige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med dine rettigheder, vores forpligtelser og tredjepartens juridiske forpligtelser.

Vi kan udarbejde statistik om brugen af ​​vores hjemmeside, herunder data om trafik, brugsmønstre, brugertal, salg og anden information. Alle disse data er anonymiserede og indeholder ingen personligt identificerende oplysninger. Vi kan fra tid til anden dele sådanne oplysninger med tredjeparter, f.eks. B. til potentielle investorer, partnervirksomheder, partnere og annoncekunder. Dataene videregives og bruges kun inden for rammerne af lovbestemmelser.

Under visse omstændigheder kan vi være juridisk forpligtet til at dele visse data i vores besiddelse, som kan omfatte dine personlige oplysninger, såsom: B. hvis vi er involveret i retssager, hvis vi overholder kravene i loven, en retskendelse eller en statslig myndighed. Vi kræver ikke yderligere samtykke fra dig for at dele dine oplysninger under sådanne omstændigheder og vil efterkomme enhver juridisk bindende anmodning til os.

 1. Hvordan kan vi kontrollere data?

Når du indsender oplysninger via vores hjemmeside, kan du få muligheder for at begrænse, hvordan vi bruger dine oplysninger. Vi bestræber os på at give dig stor kontrol over, hvordan vi bruger dine oplysninger, herunder muligheden for at fravælge at modtage e-mails fra os, hvilket du kan gøre ved at afmelde dig ved at bruge de links, der er angivet i vores e-mails, eller ved at administrere din konto.

Du kan også ønske at tilmelde dig en eller flere af de tjenester, der er tilgængelige i Storbritannien. Telefonpræferencetjenesten ("TPS"), Corporate Telefonpræferencetjeneste ("CTPS") og postpræferencetjeneste ("MPS"). Disse kan hjælpe med at forhindre dig i at modtage uopfordret annoncering. Bemærk dog, at disse tjenester ikke forhindrer dig i at modtage marketingkommunikation, som du har accepteret at modtage.

 1. Din ret til at tilbageholde oplysninger og din ret til at trække oplysninger tilbage, efter du har givet dem.

Du kan få adgang til visse områder af vores hjemmeside uden at give nogen information. Men for at bruge alle funktioner og funktioner, der er tilgængelige på vores hjemmeside, kan du blive bedt om at indsende eller tillade indsamling af visse oplysninger.

Du kan begrænse brugen af ​​cookies via din internetbrowser. For mere information, se vores Cookiepolitik.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til vores brug af dine personlige data tilbage ved at kontakte os ved at bruge oplysningerne angivet i afsnit 11, og vi sletter dine data fra vores egne systemer. Du anerkender dog, at dette kan begrænse vores evne til at give dig de bedst mulige produkter og tjenester.

 1. Hvordan kan du få adgang til dine data?

Du har den juridiske ret til at anmode om en kopi af dine personlige data, som vi opbevarer (hvor sådanne data opbevares).

Kontakt os venligst for yderligere detaljer på info@cosattodach.de, eller skriv til os, Data Protection Officer, Cosatto Ltd, Bentinck Mill, Bentinck St, Farnworth, Bolton, BL4 7EP.

Angiv venligst dit navn og adresse samt dit mobil- og/eller konto-/ordrenummer (hvis relevant). Vi ville være taknemmelige, hvis du også kort kunne fortælle os, hvilke oplysninger du gerne vil have en kopi af (dette vil hjælpe os med at finde dine oplysninger lettere).

Vi vil tage alle rimelige skridt for at bekræfte din identitet, før vi giver dig oplysninger om de personlige oplysninger, vi har om dig.

 1. Informationssikkerhed.

Cosatto Ltd. er klar over, at dets kunder i stigende grad er bekymrede for, hvordan virksomheder beskytter persondata mod misbrug og uretmæssig tilegnelse, samt for databeskyttelse generelt. Cosatto Ltd. gennemgår og forbedrer løbende sine tekniske, fysiske og ledelsesmæssige procedurer og regler for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, utilsigtet tab og/eller ødelæggelse.

Vi bruger industristandard TLS-certifikater for at sikre, at data krypteres under transit. For eksempel er al adgang til Cosatto Ltd's hjemmeside udført. over HTTPS.

Vær opmærksom på, at kommunikation via internettet, som f.eks E-mails/webmails er ikke sikre, hvis de ikke er krypteret. Din kommunikation kan rejse gennem flere lande, før den leveres - dette er naturen af ​​World Wide Web Internet.

Cosatto Ltd. kan ikke acceptere ansvar for uautoriseret adgang eller tab af personlige oplysninger, hvis det er uden for vores kontrol.

 1. Oversigt over dine rettigheder i henhold til GDPR.

Under GDPR har du:

retten til at anmode om adgang til, sletning eller rettelse af dine personlige data, som vi opbevarer;

retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed;

blive informeret om, hvilken databehandling der finder sted;

retten til at begrænse behandlingen;

retten til dataportabilitet;

at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger;

Rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagning og profilering (se afsnit 10 nedenfor).

 1. Automatiseret beslutningstagning og profilering.

Hvis vi bruger personoplysninger med henblik på automatiseret beslutningstagning, og disse beslutninger har en juridisk (eller tilsvarende væsentlig) indvirkning på dig, har du ret til at anfægte sådanne beslutninger i henhold til GDPR, anmode om menneskelig indgriben, udtrykke dit eget synspunkt og modtage en forklaring på beslutningen fra os.

Den ovenfor beskrevne ret gælder ikke i følgende tilfælde:

Beslutningen er nødvendig for at indgå eller udføre en kontrakt mellem dig og os;

Beslutningen er hjemlet ved lov; eller

Du har givet dit udtrykkelige samtykke.

 1. Kontakt os.

Hvis du har spørgsmål om vores hjemmeside eller denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os via e-mail på info@cosattodach.de, telefonisk på 01204 861007 eller pr. post til Cosatto Ltd, Bentinck Mill, Bentinck St, Farnworth, Bolton, BL4 7EP.

Sørg for, at din anmodning er klar, især hvis det er en anmodning om information om de data, vi har om dig.

 1. Ændringer i vores privatlivspolitik.

Vi kan ændre denne privatlivspolitik, hvis vi finder det nødvendigt, eller hvis loven kræver det. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort med det samme på vores hjemmeside, og du vil blive anset for at have accepteret vilkårene i fortrolighedspolitikken ved din første brug af vores hjemmeside efter ændringerne. Enhver ændring af denne fortrolighedspolitik træder i kraft på den dato, de offentliggøres. Vi opfordrer dig til at tjekke denne side regelmæssigt for at holde dig opdateret.

Kampagner og specialtilbud

Alle priser og specialtilbud er med forbehold for variationer og ændringer. Dagens månedlige kampagner og tilbud kan strække sig over en længere periode.

*Bemærk venligst. Der kan kun gives ét tilbud pr. transaktion.

Cosatto facebook-fællesskabsregler:

Vi ønsker, at Cosatto Facebook-siden skal være et sjovt, livligt og positivt sted for alle vores fans. Vi opfordrer til intelligente og konstruktive kommentarer om Cosatto design og forældreemner. Derfor har vi lavet nogle fællesskabsregler. Vi beder alle, der poster og engagerer sig på vores side om at overholde reglerne, og vi forbeholder os retten til at fjerne indhold, der er postet på Facebook og blokere brugere fra at skrive på dette websted, hvis disse regler overtrædes, eller når vi på anden måde anser det for nødvendigt at oprette og opretholde et venligt og hjælpsomt fællesskab.

Cosatto støtter ikke og er ikke ansvarlig for bidrag fra fans af vores side.

Hold venligst dine kommentarer relevante for emnet på siden/opslaget. Kommentarer uden for emnet fjernes, så vi kan holde diskussionerne fokuserede for alle vores brugere. Nye diskussioner kan startes om nye emner, og alle relevante kommentarer bør rettes dertil.

Vi vil forsøge at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, men vi ønsker at respektere dit privatliv, så vi vil ikke bede om personlige kontaktoplysninger på denne side. Det kan være nødvendigt at bede dig om at kontakte os privat via e-mail eller indbakke.

Behandl andre venligt – sådan som du selv gerne vil behandles. Vær høflig, selvom du er uenig.

Fornærmende sprogbrug, uvenlige udtryk, aggression og mobning er ikke tilladt (uanset om det er rettet mod brugere, enkeltpersoner, Cosatto eller dets ansatte).

Indhold, der er obskønt, foruroligende, ærekrænkende, for eksplicit, injurierende, stødende, seksuelt eksplicit og/eller indeholder nøgenhed, er også forbudt.

Opslag, der kunne identificere enkeltpersoner gennem personlige oplysninger, vil blive fjernet.

Spam, juridisk tvivlsomme kommentarer, indhold med åbenlys religiøs eller politisk skævhed, indhold, der indeholder ubekræftede eller falske påstande om produkter, billeder og videoer uden korrekt licens/tilladelse, indhold, der overtræder enhver lov eller regulering, indhold, der promoverer stoffer eller alkohol og promoverer ulovligt eller upassende aktiviteter eller farlig adfærd, såvel som alt andet indhold, der forstyrrer andre brugeres nydelse af fællesskabet, vil blive fjernet.

Vi tillader ikke links til eksterne websteder, da vi ikke kan garantere indholdet af disse websteder.

Konstruktiv kritik af Cosatto , som vi kan reagere på, er velkommen.

Respekter venligst alle vilkår og betingelser på Facebook http://on.fb.me/hix5Xa

Forespørgsler:

Vores kundeservicetelefonlinjer er åbne man-tors 9.00-17.00

Fredag ​​9.00 til 16.30

Kontakt os via info@cosattodach.de

Cookiepolitik

Dette er cookiepolitikken for Cosatto , tilgængelig via www.cosattodach.de.

Hvad er cookies?

Som det er almindelig praksis med næsten alle professionelle websteder, bruger denne side cookies, som er små filer, der downloades til din computer, for at forbedre din oplevelse. Denne side beskriver, hvilke oplysninger de indsamler, hvordan vi bruger dem, og hvorfor vi nogle gange har brug for at gemme disse cookies. Vi vil også fortælle dig, hvordan du kan forhindre, at disse cookies gemmes, selvom dette kan påvirke visse elementer af webstedets funktionalitet.

Hvordan vi bruger cookies

Vi bruger cookies af en række forskellige årsager, beskrevet nedenfor. Desværre er der i de fleste tilfælde ingen industristandard muligheder for at deaktivere cookies uden helt at deaktivere den funktionalitet og funktioner, de tilføjer til denne hjemmeside. Det anbefales, at du efterlader alle cookies, hvis du ikke er sikker på, om du har brug for dem eller ej, hvis de bruges til at levere en tjeneste, du bruger.

Deaktiver cookies

Du kan forhindre cookies i at blive indstillet ved at justere dine browserindstillinger (se din browserhjælp for, hvordan du gør dette). Bemærk venligst, at deaktivering af cookies vil påvirke funktionaliteten af ​​denne og mange andre websteder, du besøger. Deaktivering af cookies fører normalt også til deaktivering af visse funktioner og funktioner på denne hjemmeside. Det anbefales derfor, at du ikke deaktiverer cookies. Denne cookiepolitik blev oprettet ved hjælp af Cookies Policy Generator fra CookiePolicyGenerator.com.

De cookies, vi sætter

Kontorelaterede cookies

Hvis du opretter en konto hos os, bruger vi cookies til at administrere login-processen og den generelle administration. Disse cookies slettes normalt, når du logger ud. I nogle tilfælde kan de dog fortsætte selv bagefter for at huske dine webstedspræferencer, når du er logget ud.

Login-relaterede cookies

Vi bruger cookies, når du er logget ind, så vi kan huske dette. Dette forhindrer dig i at skulle logge ind, hver gang du besøger et nyt websted. Disse cookies fjernes eller slettes typisk, når du logger ud for at sikre, at du kun kan få adgang til begrænsede funktioner og områder, når du er logget ind.

Cookies til e-mail nyhedsbreve

Denne hjemmeside tilbyder et nyhedsbrev eller e-mail-abonnementstjeneste, og cookies kan bruges til at huske, om du allerede er registreret, og om der skal vises visse meddelelser, som kun gælder for loggede/afmeldte brugere.

Bestillingsbehandlingsrelaterede cookies

Denne hjemmeside tilbyder e-handel eller betalingsfaciliteter, og nogle cookies er essentielle for at sikre, at din ordre huskes mellem siderne, så vi kan behandle den korrekt.

Undersøgelsesrelaterede cookies

Fra tid til anden tilbyder vi brugerundersøgelser og spørgeskemaer for at give dig interessant indsigt og nyttige værktøjer eller for bedre at forstå vores brugerbase. Disse undersøgelser kan bruge cookies til at huske, hvem der allerede har gennemført en undersøgelse eller for at give dig nøjagtige resultater, efter du har skiftet side.

Form-relaterede cookies

Når du indtaster data via en formular, f.eks. Cookies kan sættes på kontaktsider eller kommentarformularer for at gemme dine brugeroplysninger til fremtidig korrespondance.

Hjemmesideindstillinger cookies

For at give dig en god oplevelse på denne hjemmeside, leverer vi funktionaliteten til at indstille dine præferencer for, hvordan denne hjemmeside kører, når du bruger den. For at huske dine præferencer skal vi indstille cookies, så disse oplysninger kan kaldes, når du interagerer med en side, der er påvirket af dine præferencer.

Tredjeparts cookies

I nogle specifikke tilfælde bruger vi også cookies leveret af betroede tredjeparter. Det følgende afsnit beskriver, hvilke tredjepartscookies du kan finde på denne side.

Dette websted bruger Google Analytics, en af ​​de mest udbredte og pålidelige analyseløsninger på nettet for at hjælpe os med at forstå, hvordan du bruger webstedet, og hvordan vi kan forbedre din oplevelse. Disse cookies kan for eksempel spore, hvor lang tid du bruger på siden og de sider, du besøger, så vi kan fortsætte med at producere engagerende indhold.

For mere information om Google Analytics cookies, besøg venligst den officielle Google Analytics side.

Tredjeparts analyseprogrammer bruges til at spore og registrere brugen af ​​denne hjemmeside, så vi kan fortsætte med at producere engagerende indhold. Disse cookies kan for eksempel spore, hvor lang tid du bruger på webstedet eller de sider, du besøger, hvilket hjælper os med at forstå, hvordan vi kan forbedre webstedet for dig.

Fra tid til anden tester vi nye funktioner og laver små ændringer i måden hjemmesiden leveres på. Når vi stadig tester nye funktioner, kan disse cookies blive brugt til at sikre, at du har en ensartet oplevelse på hjemmesiden, samtidig med at vi sikrer, at vi forstår, hvilke optimeringer vores brugere værdsætter mest.

Fordi vi sælger produkter, er det vigtigt for os at forstå statistik over, hvor mange af vores websteds besøgende, der rent faktisk foretager et køb, og det er den type data, disse cookies sporer. Dette er vigtigt for dig, da det betyder, at vi kan lave præcise forretningsforudsigelser, hvilket giver os mulighed for at overvåge vores annoncerings- og produktomkostninger for at sikre den bedst mulige pris.

Vi bruger annoncer til at dække omkostningerne ved driften af ​​denne hjemmeside og til at skaffe midler til videreudvikling. De adfærdsmæssige annonceringscookies, der bruges af denne hjemmeside, er designet til at sikre, at vi giver dig den mest relevante annoncering ved anonymt at spore dine interesser og præsentere lignende elementer, der kan være af interesse.

Adskillige partnere annoncerer på vores vegne, og affiliate tracking cookies giver os simpelthen mulighed for at se, om vores kunder er kommet til webstedet gennem et af vores partnerwebsteder, så vi kan give dem kredit i overensstemmelse hermed og, hvis det er relevant, gøre det muligt for vores affilierede partnere at give en bonus at de kan tilbyde dig et køb.

Vi bruger også sociale medier-knapper og/eller plugins på denne hjemmeside, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dit sociale netværk på forskellige måder. For at disse kan fungere, bruger følgende sociale medier websteder, herunder {List de sociale netværk, hvis funktioner du har integreret i dit websted:12}, vores websted til at indstille cookies, som kan bruges til at vise din profil på deres. hjemmeside eller bidrage til de data, de opbevarer til forskellige formål, beskrevet i deres respektive privatlivspolitikker.

Yderligere information

Som nævnt ovenfor, hvis du ikke er sikker på, om du har brug for noget, er det normalt sikrere at lade cookies være aktiveret, hvis de interagerer med en af ​​de funktioner, du bruger på vores hjemmeside.

Men hvis du stadig ønsker mere information, kan du kontakte os ved at bruge en af ​​vores foretrukne kontaktmetoder:

E-mail: info@cosattodach.de