Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Fantastisk forsikring

I det usandsynlige tilfælde af et problem, gælder 4 års garanti. Den er revolutionerende og dækker din klapvogns levetid. Dette er meget værd og koster dig ingenting. Registrer din garanti nu og læn dig tilbage. Bliv en del af Cosatto -familien.

Registrer garanti

4 grunde til at registrere din garanti

Fra kundesupport i verdensklasse til onlineadgang døgnet rundt, er der mange fordele ved at registrere din garanti. Her er de 4 vigtigste...

Bare tjek ind

Du skal blot tilmelde dig online. Vi klarer resten.
Registrer din garanti, og du kan administrere dine produkter og oplysninger - nemt i vores kontoområde. Det betyder, at vi lynhurtigt kan finde dig – og om nødvendigt kan vi finde lige præcis den reservedel, du skal bruge. I en fart.

Nem returnering

Det er en ting. Vi sender dig en meget simpel returbillet, som giver dig gratis fragt til vores lager, så snart den ankommer, reparerer vi den og sender den tilbage inden for 10 hverdage. Du kan læne dig tilbage og slappe af.

Meget let. Registrer din garanti og nyd enestående service. I det usandsynlige tilfælde, at du har brug for os, skal du blot kontakte os fra din sofa. Dit Cosatto produkt kan derefter sendes gratis tilbage til vores lager via dit posthus med returlabel og vil derefter blive tjekket i vores servicecenter.

Reservedele på ingen tid

Anmod om reservedele og modtag dem inden for et par dage.
Nogle gange mangler du bare en reservedel. Fra hjul til styr, vi har over 140.000 på lager. Registrer din garanti, så vi kan finde din del hurtigt - og så aflever den til dig på ingen tid.

Intensiv efterbehandling

Vores Cosatto service står for enestående beskyttelse, rådgivning, ro i sindet og revolutionerende servicekvalitet.

Registrer din garanti, og det bliver endnu nemmere for os at finde dig og din Cosatto , hvis det værste kommer til.

På den sikre side
Din Cosatto garanti er en solid garanti for det virkelige liv. Registrering åbner op for omfattende supportmuligheder. Det er usandsynligt, at du nogensinde får brug for disse, men det er ved siden af ​​sagen. Det handler om at give dig ro i sindet – så du kan blive involveret i livets eventyr. Vi har din ryg

`