Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Historien bag Cosatto

Har du nogensinde undret dig over, hvordan Cosatto prisvindende, farverige rejsesystemer, klapvogne, autostole og høje stole blev til?
Tag med os på en rejse gennem tiden...

16 år og fuld af ambitioner

Der var engang en dreng, der voksede op i en børnebutik i Bolton, som havde set alt for mange sørgelige små pipsqueaks blive skubbet rundt i kedelige barnevogne. Han hed Andrew. Han tog en mønstret skjorte på, købte en symaskine og opfandt det indrammede klapvognsregnslag...

Ud mod nord

Andrew køber en gul Hummer og bærer et orange ur. Han købte også Cosatto , et firma med italienske rødder - og flyttede det til Bolton i det nordlige England. Der er masser af smukke babyting, men hvor er farven, glansen? Der er meget at gøre.

Hertil kommer Vicky, en designer med en farverig garderobe og evnen til at spotte en ny trend fra lysår væk.

Barnevogne med mønstre kommer. Bare vent...

Løkken kommer til live

Go Lightly-klapvognen fejrer sin debut. Fabelagtig med signatur rød sløjfe og simpelthen anderledes og en online sensation. Selv nyhederne dækkede hende: barnevogne stjålet på gaden. Klapvogne er blevet skiftet for altid.

Red verden fra kedelige babyting

Vi mener, at babyer skal fejres. Alt andet følger blot denne erklæring. Vores mission dukker op midt i superheltekapper, masker og erm… lycra i Cosatto HQ.

8 ud af 10 børn vælger Cosatto

Vi besluttede at bevise det. For at gøre det officielt og binde en sløjfe rundt om det. Så vi lavede en test. En vild sommer, 106 børn og et GoPro-kamera. Børn fortæller det, som det er – og de fortalte os det højt og tydeligt. Så hvad venter du på? Børnene har talt.

Videnskabeligt bevist

Vi tager glade babyer alvorligt, og det er derfor, vi er gået sammen med et af Storbritanniens førende babylaboratorier for at drive udviklingen af ​​nye produkter, der også gør din baby glad.

Revolutionen begynder

Vi har altid sagt, at hvis Cosatto var en kvinde, ville hun være et stærkt, åbenhjertigt stilikon – en krigermor. Så kom Paloma Faith, og det var en match made in heaven. Sammen slap vi de vildeste barnevogne løs, verden nogensinde havde set. En samling i begrænset oplag som ingen anden, fra et ikon som ingen anden.

Du elsker dem så højt, at vi allerede er på vores anden udsolgte kollektion. Vil du have mere? Bare bliv ved...

Fra en lille start til nationens hjerte

3 millioner glade babyer senere fortsætter Andrew og hans team med at redde verden fra kedeligt babytøj. En glad baby ad gangen. Vi sporer det hele tilbage til denne skjorte.

Dette prisvindende mærke i babyindustrien byder dig velkommen. Til alle forældre, godgører, husmødre. Er du seriøs omkring glade babyer?

Du er kommet til det rigtige sted. .Næste stop: Månen!

Afgang ind i fremtiden

Med mere end 200 produkter i vores stadigt voksende sortiment, over 10.000 #MYCOSATTOS, der forgrener sig til forskellige brancher, er der så meget spændende på linjen. Bare hold dig informeret... og tak fordi du fulgte os på denne rejse.