Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Hvem er Cosatto ?

Vi laver letanvendelige klapvogne, høje stole og autostole med designs, babyer elsker. Vores prisvindende, livsforbedrende produkter er unikke og spækket med smarte funktioner, der gør dit liv til en leg.

Cosatto Est. 1981

Der var engang en dreng, der voksede op i en børnebutik i Bolton, som havde set alt for mange ynkelige små drenge og piger blive skubbet rundt i kedelige barnevogne. Han købte en symaskine og samlede et hold af inspirerede mennesker. 2,5 millioner glade babyer senere er Cosatto blevet synonymt med sjovt og anderledes. Andrew Kluge og hans team fortsætter med at redde verden fra kedelige babyting. Og gør den ene baby glad efter den anden...

Vores historie

5 grunde til at du skal elske Cosatto

Virkelig flotte produkter

Vores prisvindende, livsforbedrende produkter er unikke og spækket med smarte funktioner, der gør dit liv til en leg. Vi laver letanvendelige klapvogne, høje stole og autostole med designs, babyer elsker.

Strålende britisk design

Vi er geniale designere. Ingen kan gøre, hvad vi kan. I vores in-house studie skaber forældre, der brænder for design, farver, mønstre og tekstiler, de mest muntre designs.

Babys første valg

Babyer elsker vores produkter. Når du putter en baby i en Cosatto klapvogn, er han eller hun opmærksom og nysgerrig. Vi samarbejder med et af Storbritanniens førende babylaboratorier for at udvikle produkter, der er endnu bedre for babyer.

Sindsro

Når du køber Cosatto produkter, er du dækket. Med omfattende efterbehandlingsservice, vores revolutionerende 4-års garanti og problemfri hjemmeindsamling, har vores kundeplejeteam i verdensklasse din ryg.