Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

Betalingsmuligheder

Find den rigtige betalingsmulighed for dig!

Få mere at vide om Klarna, PayPal, Sofort, Giropay, betaling via kreditkort og SEPA og vælg din foretrukne mulighed.

PayPal

Med PayPals betalingsmuligheder er onlinebetalinger skræddersyet til dit liv. Simpelthen den måde, der passer dig bedst: enten med det samme ved direkte debitering, 30 dage senere eller med kreditkort i slutningen af ​​måneden. Du kan nemt foretage større indkøb 3, 6, 12 eller 24 månedlige rater tælle. PayPal har den rigtige løsning til enhver situation.

Klarna

Vælge Betal senere og kun betale for dine produkter efter at have modtaget ordren eller vælge Klarna afbetalingskøb og opdel din ordresum i 6,9 12 eller flere rater.

S€PA

IBAN og BIC bruges til SEPA-overførsler. IBAN er det internationale bankkontonummer. I Tyskland består den af ​​22 cifre og består af: en landekode, et kontrolciffer, banksorteringskode og kontonummer. Du skal blot vælge SEPA-betalingsmetoden i kasseområdet og betale for din ordre direkte online eller via netbank.

I kasseområdet har du valget mellem at få betalingsoplysningerne sendt til dig på e-mail og vores betalingsudbyder Mollie sender dem så direkte til dig. Bemærk venligst, at du har 15 dage fra ordredatoen til at betale denne faktura, før din ordre automatisk annulleres.

Øjeblikkelig bankoverførsel.

Betal nemt og direkte.

Betal for dit køb umiddelbart efter at du har gennemført din ordre ved at bruge dine sædvanlige netbankoplysninger - ganske enkelt sikkert, ganske enkelt glat.

giropay

Den gratis funktion på din checkkonto til onlinebetalinger og afsendelse af penge

Med giropay kan du betale sikkert online og sende penge i realtid. Betal uden aktivering ved hjælp af din netbanks adgangsdata eller opret et giropay-brugernavn og -adgangskode, og nyd køberbeskyttelse med en pengene-tilbage-garanti.

Kredit- og betalingskort

Betal nemt med dit yndlingskort, uanset om det er Visa, Mastercard, Amex eller Maestro Card. Du skal blot vælge ved kassen og betale direkte.