Du kigger i øjeblikket i vores DE-butik. Baseret på din placering anbefaler vi vores Shop for at besøge

Besøg Butik Klik her for at blive hos Cosatto Tyskland

8 ud af 10 børn vælger COSATTO

Børn siger, hvad de synes – og de fortalte os det. Højt og tydeligt. Vi lavede en test. 8 ud af 10 børn valgte Cosatto . Hvad venter du på? Børnene har talt. Lyt også du til de smås stemmer. Vælg glæde. Vælg Cosatto .

Børn elsker Cosatto

Vi ville bevise det. At kunne vise det stolt frem. 6 børnehaver, 106 børn, 1 kameramand og beviset på GoPro-kameraet. Smilende stjerner, brølende drager og 43 hjul på barnevogne. Se selv.

Sikke en skør sommer. En intens, livsbekræftende, utrolig glad oplevelse. Vi gennemførte en test med mere end 100 småbørn i børnehaver, hvor vi viste barnevogne fra Cosatto og andre mærker. De kiggede. De grinede. De pegede fingre. De havde besluttet sig. Og resultatet? 8 ud af 10 børn valgte Cosatto .

Du gør hende glad

så 8 ud af 10 børn vælger Cosatto . Du vælger undren, glæde, historier og magi. Det er derfor, vi gør, hvad vi gør – her, hvor magien sker. Det er grunden til, at vi skaber vores berømte mønstre inspireret af historier – drager, enhjørninger... you name it, vi får dem til at skinne. Så hvad venter du på? Bring farve ind i dit liv!

"Det er mit rumskib."

- Rom. i kredsløb.

"Jeg er en feprinsesse."

- Elsie. På en magisk mission.

Historier er vigtige

Hvert mønster fortæller en historie. Fra dansende lamaer til vidunderlige havfruer, opdag en verden af ​​magiske historier bag vores ikoniske mønstre. Lige fra de gladeste bøger, du nogensinde har læst.

Banan drama

Bananer er bare så melodramatiske. De er gule og skræller på siderne. I Bennys have stod der et træ med de smukkeste bananer i verden. “Vær en rigtig banan og skræl dig!” råbte han og så lavede de alle en salto i en skål, hoppede rundt af glæde og blev verdens bedste bananasplit. Folk kom langvejs fra for at prøve Bennys banansplit fra hans magiske banantræ...

Eventyrhaven

Jeg skal fortælle dig en hemmelighed. Feer har et arbejde. Sammen med humlebierne passer de margueritterne under træerne. Og når deres kronblade lukker om natten, er det virkelig et vidunderligt syn. Feerne flyder med silkevinger og flagrer derefter i cirkler. Og syngende sagte, som de skal, drysser de eventyrstøv på den. Tusindfrydene drømmer stille og roligt, så vækkes de af solens stråler. De danser i glade daisy chains, inden det hele starter igen.

5 grunde til at du skal elske Cosatto

Få mere at vide om Cosatto

#BEMORECOSATTO

Vis os dit stykke Cosatto . Der er en lille smule Cosatto i alle, og det vil gerne ses. Udtryk det. Her og nu. Vis os dit foretrukne Cosatto look. Del dit smukkeste Cosatto øjeblik.

Del dit smukkeste Cosatto øjeblik.